schoonhoven dick van de lagemaat

Dat 'andere' sieraad uit: Schoonhoven "de" zilverstad van Nederland

That other jewelry from: Schoonhoven "the" Silvercity of the Netherlands

2e Pinksterdag 2003 opening van de Cybergallery
Koestraat 112 Schoonhoven

foto impressie paint/openingsact

Zin om de gallery te bezoeken? klik hier voor info

Persbericht Schoonhoven, 04-06-2003

Nieuwe exclusieve gallery in de Koestraat (112) in Schoonhoven.

De opening van de cybergallery van edelsmid Dick van de Lagemaat, aanstaande Zilverdag op de 2e Pinksterdag om half 12, zal gepaard gaan met een spectaculaire bodypaintshow. De wereldberoemde bodypainter John van Mastwijk zal op de huid van een model een kunstwerk aanbrengen in combinatie met de heel bijzondere "lijf sieraden" van Van de Lagemaat.

Naast zijn bijzondere algemene collecties heeft Van de Lagemaat zich de laatste vijf jaar steeds verder gespecialiseerd in lijfsieraden. Door zijn collecties te presenteren op gespecialiseerde beurzen en op internet heeft hij internationale bekendheid gekregen.
Naast genoemde presentaties ontstond er een steeds grotere behoefte aan een gallery waar klanten in alle rust hun keus kunnen maken. Aan deze behoefte wordt nu voldaan in de vorm van een strakke, fijne ruimte met grote vitrines waar de collecties geraffineerd geshowd worden en waar met behulp van veel beeldmateriaal, computer- en tv schermen getoond wordt hoe de sieraden gemaakt en gedragen worden.

Tijdens de Zilverdag zal in de vitrines exclusief het werk van Dick van de Lagemaat liggen. In een volgende fase zullen er ook exposities komen van collega edelsmeden en van andere vormen van kunst of zoals Dick dat zelf zegt "smartart" (alles wat tegen kunst aanzit).

Zie de site van Dick van de Lagemaat http://www.bodyartjewelry.com

 

 

EINDE PERSBERICHT

Het bodypaintmodel en Tara onze dochter samen op de foto

De Cybergallery is op 60 meter afstand van de grote kerk van Schoonhoven

Op 2e Pinksterdag is het "Zilverdag" in Schoonhoven. Ook wij stonden op het doelenplein wat voor die dag omgedoopt was tot "Edelsmidsplein" om onze collecties te prommoten. John van Mastwijk maakte hier zijn "levend" kunstwerk af door voor ons paviljoen de rug van een model te painten.
20/30000 bezoekers waren zijn getuigen.
Kijk hier voor een foto impressie van de Schoonhovense fotograaf Rob Glastra.

Welkom in de Cybergallery om ongestoord en in alle rust mijn collecties te bekijken en passen. We streven ernaar om tijdens werkuren open te zijn en op speciale momenten zoals "culturele" weekenden in Schoonhoven en op zondagen, als we geen beurzen hebben. Het is raadzaam om even te bellen/mailen van tevoren om teleurstelling te voorkomen. We zijn nogal eens op pad.

De eerste fase van het plan is klaar, in de 2e fase wordt de site aangepast in een Dick van de Lagemaat gedeelte en in het gallery gedeelte. In de Gallery zelf staan i-macjes waarmee men virtuele exposities kan bekijken, men kan dan tevens op internet informatie bekijken die "vakgerelateerd" is. In de gallery zelf zullen "smartart" exposities komen van uiteenlopende aard. We gaan de data en bijzonderheden daarvoor in onze agenda opnemen. Welkom in de Cybergallery. Zie adres beneden.

Bodypaint john van Mastwijk


The jewelry made by Dick van de Lagemaat (Alpha art jewelry) is registered. Every attemp at imitation or counterfeiting is punishable by the law.

Voor meer informatie / vragen ga naar het e-note mailformulier
Ga naar de prijslijst / bestelformulier

Go for more information / questions to the e-note mailform
Go to the pricelist / orderform


Back / Terug

Home / Index


Alpha art jewelry