Koestraat 112

Dat 'andere' sieraad uit: Schoonhoven "de" zilverstad van Nederland

That other jewelry from: Schoonhoven "the" Silvercity of the Netherlands

Zilverliefhebbers opgelet
 Op 2e Pinksterdag is Schoonhoven Zilverstad the place to be. De historische binnenstad is die dag één grote goud- en zilversmidwerkplaats. Verspreid over 140 plekken met paviljoens en stands is het overal zilver wat de klok slaat. Kom, kijk en bewonder! Edelsmeden laten je op 25 mei de fijne kneepjes van het vak zien en doen je versteld staan tijdens de demonstraties waar ze alles maken van de fijnste sieraden tot de prachtigste zilveren kunstwerken. Ook heten edelsmeden, graveurs, edelsteenspecialisten je welkom in de tientallen goud- en zilverateliers van de stad. Het zijn al die ateliers, samen met de enige Zilvervakschool van Nederland en het Nederlandse Zilvermuseum, die Schoonhoven al eeuwenlang dé zilverhoofdstad van het land maken. Niet alleen op 2e Pinksterdag, maar alle dagen van het jaar.

Bekijk hier de folder van de Nationale Zilverdag 2015

 

zilverdag

UITNODIGING

Ook bodyartjewelry is op die 2e Pinksterdag meer dan aanwezig:
Op de haven in de buurt van de "Oude Apotheek" is een kraam in bodyart sfeer ingericht waar wij onze collecties met oorsieraden, colliers en ringen presenteren en verkopen
.
In de Koestraat 112, waar ons atelier en gallery is gevestigd, ben je meer dan welkom om onze totaal collectie oor- en "lijf" sieraden te bekijken, vrijblijvend te passen en wie weet aan te schaffen. Daar laten wij u graag en met trots onze werkplaats zien want dat is toch tenslotte de plek waar onze producten ontstaan en gemaakt worden.

Fijn dat de Zilverdag ons een kans biedt onze nieuwe en bestaande relaties te kunnen (her)ontmoeten in een andere setting dan we gewend zijn zoals op een beurs of via internet.

Heel graag tot ziens tijdens de Nationale Zilverdag op 2e Pinksterdag in Schoonhoven.

Ontdek de wereld van zilver

Voor meer informatie / vragen ga naar het e-note mailformulier

Go for more information / questions to the e-note mailform

Back / Terug
Home / Index
Alpha art jewelry